Seefore Menu   Menu

Seefore Menu   Menu

Demo
Afspraak
Aanpak

Onze aanpak. 

We willen de beste zijn. Dat begint met de successen van onze klanten.
Want pas als wij bij onze klanten resultaat zien, het pad naar blijvende groei is bepaald en zowel onze klant áls hun klanten tevreden zijn, hebben wij gewonnen. 
And we like to win.

Stap 1
Discovery

Wij benaderen iedere uitdaging met een verkennende mindset. We hebben geen vooraf gedefinieerd antwoord op de vragen, maar we nemen de tijd om jouw organisatie te leren kennen. We verdiepen ons in jouw specifieke behoeften, groeiambities en uitdagingen.

discovery

Stap 2
Strategy

Effectieve sales & marketing begint met een goede strategie. Zodra we jouw groeiambities en uitdagingen begrijpen, werken we samen aan een Inboud strategie die is afgestemd op jouw behoefte. Dit doen we aan de hand van strategische sessies en workshops.

Strategy
Clean & Elegant
Fully Responsive

Stap 3 
Implementation

De implementatie van HubSpot helpt jouw organisatie bij het realiseren van de Inbound strategie. Dit omvat alle technische onderdelen die nodig zijn voor een krachtige basis. Maak je al gebruik van HubSpot? Dan gebruiken we deze fase voor het optimaliseren van de inrichting, zodat je HubSpot nog beter kan laten aansluiten op je groeiambities.

Meer over HubSpot
Implementation
Clean & Elegant
Fully Responsive

Stap 4
Onboarding

Tijdens de onboarding geven we de key-users alle nodige handvatten om optimaal gebruik te maken van HubSpot. Dit doen we aan de hand van onboarding-trainingen voor Marketing- en Salesteams.

Onboarding
Clean & Elegant
Fully Responsive

Stap 5
Campaign Management

Maak meters en laat je business groeien door het aantrekken van bezoekers, bezoekers converteren naar leads en deze omzetten naar klanten en misschien zelfs fans! Met Marketing As A Service zijn wij jouw marketingafdeling en nemen wij de leiding om jouw groeiambities te behalen.

Meer over marketing services
campaign management
Clean & Elegant
Fully Responsive

How we work

Wij houden van HubSpot

Wij gaan voor een persoonlijke aanpak

Wij optimaliseren met data

Wij maken gebruik van toonaangevende best practices en knowhow

Wij automatiseren zoveel mogelijk

Okay, let's do this!

Is het tijd voor actie? Maak dan nu een afspraak en samen ontdekken we hoe we jouw ambitieuze groeiplannen waar maken!

Maak een afspraak