Demo
Afspraak

Commercieel succes vergroten met Seefore.

Consultants met kennis van techniek, data en het commerciële vak.

Naar de aanpak
Seefore Aanpak
Clean & Elegant
Fully Responsive

Het Seefore Model

Aanpak

Vergroot jouw commercieel succes met de aanpak van Seefore. Van doelstelling tot aan resultaat aan de hand van vijf stappen.

  • Begrijpen
  • Ontwerpen
  • Realiseren
  • Testen
  • Borgen
Seefore Aanpak Fase Begrijpen
Clean & Elegant
Fully Responsive

Begrijpen

Fase 1

Wat zijn jullie doelstellingen? Wanneer is HubSpot een succesvol middel voor jullie organisatie? Hoe verloopt jullie commercieel proces? Het startpunt is het begrijpen van jullie huidige situatie. Daar vandaan bouwen we samen in stappen de nieuwe situatie. Geen lange strategie sessies, maar pragmatische aanpak vanuit bestaande doelen. Er is een duidelijk startpunt.

Seefore Fase Ontwerpen
Clean & Elegant
Fully Responsive

Ontwerpen

Fase 2

Nu ontwerpen we samen de nieuwe situatie. Daarbij maken we gebruik van onze kennis over best practises van zowel HubSpot als Sales, Marketing en Customer Success, gecombineert met jullie business kennis en ervaringen uit jullie markt. Aan het einde weten we waar we staan, en waar we heen willen.

Seefore Fase Realiseren
Clean & Elegant
Fully Responsive

Realiseren

Fase 3

Voor het realiseren volgen we een route van stappen, meten, leren en delen. Agile opgezet werken we samen in sprints waarin steeds een nieuwe stuk wordt aangebouwd of verbouwen we een bestaand deel samen met de commerciële teams. Iedereen voelt waar we heen gaan.

Seefore Fase Testen
Clean & Elegant
Fully Responsive

Testen

Fase 4

Iedereen is aan het werk, eerdere sprints zijn afgerond en leveren reeds resultaten en data. Door een strakke basis kan er nu getest worden. Rapportages laten ontwikkelingen zien en daarmee de mogelijkheid om bij-, aan- en vooruit te sturen. Niets is leuker dan dat. Niet praten over of de data klopt, maar inhoudelijk sparren om nieuwe stappen op te pakken, te testen en de commerciële resultaten te monitoren. Zie mensen leren, processen werken en duidelijke data ontstaan, echt mooi om dat samen te doen.

Seefore Fase Borgen
Clean & Elegant
Fully Responsive

Borgen

Fase 5

Elke cycli eindigt met het borgen van de vernieuwing voordat we een nieuwe sprint ingaan. Door dit te doen met daadwerkelijke doelen, campagnes en werkelijke cases richten we ons ook al op het realiseren van de (tussen)doelen. Learning by doing. In deze natuurlijke wijze ontwikkelen we data, mensen, vaardigheden en processen.

Hierbij staan de mensen, processen en de techniek centraal

People

Elk platform of techniek is zo goed als de mensen die ermee werken. Om die reden houden wij bij elke fase rekening met het gebruik en betrekken we de juiste gebruikers. We dragen onze eigen jarenlange sales en marketing ervaning over en coachen om jouw mensen succesvol te zijn door o.a. HubSpot zo goed mogelijk in te zetten.

Proces

Duidelijke werkafspraken zijn een succesfactor voor groei. Wij helpen commerciële processen zo efficiënt mogelijk in te zetten en zorgen voor de juiste onderlinge afstemming tussen marketing-, sales- en customer success teams. We gebruiken HubSpot; techniek en data, als verbindende schakel.

Data

Tech & Data zijn als "het nieuwe olie & goud". We leren hoe je slim gebruik maakt van externe bronnen om de juiste leads te vinden. Bovendien zijn wij dol op cijfers en bouwen jouw HubSpot dashboards om direct bij te kunnen sturen.

flywheel

Winnen

Onze consultants zijn gewend om te werken aan kortere pilot projecten en lange samenwerkingsverbanden. Bij Seefore willen we winnen, daarvoor moeten we fit zijn, plezier hebben in wat we doen en fanatiek zijn. Dit vind je terug in onze aanpak en manier van samenwerken.

Samenwerken

Technologie zelf maakt Marketing en Sales niet zomaar beter. De technologie is zo goed als de gebruiker. Wij geloven dat het stellen van duidelijke doelen, nauw samenwerken van Marketing, Sales, Customer Success en uw HubSpot-experts op een meetbare manier resultaten oplevert. Geen big bang-oplossing, het is bouwen en verbeteren van alle belangrijke elementen: mensen, processen, gegevens. Agile, elke sprint boeken we resultaat en dat vieren, ontwikkelen we betere bekwame mensen, genereerde tijd voor meer creativiteit en verstevigen vertrouwen met consistente en duidelijke gegevens.

Kennismakings demo

Ben je nog aan het oriënteren naar de mogelijkheden van HubSpot? Wij demonstreren vrijblijvend alle mogelijkheden.

HubSpot Demo

Loop je vast? Support

Wij staan voor jullie klaar

Support

Wij staan voor jullie klaar. Loop je bij het gebruik van HubSpot ergens tegenaan, of heb je vragen over net nieuw gepubliceerde functionaliteiten, wij helpen je graag.

Ga naar Support
Seefore Support Approach
Clean & Elegant
Fully Responsive