Demo
Afspraak
Menu
Demo
Afspraak

Google heeft er een Partner bij

Ruben ten Brinke, op 19-mrt-2019 11:43:41

Sinds afgelopen week is Seefore Google Partner. We zijn erg trots dat wij onszelf partner van Google kunnen noemen. Wat het precies betekent en inhoudt voor jou, leggen we graag uit in deze blog.

Google Partner: wat betekent dat precies?

Zoals Google het verwoort: "Een Google Partner-badge laat zien dat een Partner is geslaagd voor Google Ads-productcertificeringsexamen en over de meest recente productkennis beschikt. Ze hebben hun badge dus echt moeten verdienen." Er zijn verschillende criteria om aan te voldoen, waaronder:

  • Een bedrijf dat minimaal twaalf maanden een Adwordsbeheerdersaccount managed
  • Uitgaven in het beheerdersaccount van meer dan $ 10.000 per 90 dagen
  • Minimaal één werknemer moet 2 of meer certificaten in het bezit hebben
  • Deze certificaten moeten regelmatig (ongeveer elk jaar) vernieuwd worden
  • Omzetgroei en klantbehoud

Waarom niet eerder een partner van Google?

Seefore is in 2015 opgericht door Henry van Olst. Zoals hierboven aangegeven moet een beheerdersaccount miminaal 12 maanden beheerd worden en meer dan $ 10.000 per 90 dagen uitgeven. In de tussentijd is Seefore uitgegroeid in 2019 tot een bedrijf met een mooi klantenportefeuille en, niet geheel onbelangrijk, een team van 3 personen.

What's in it for me?

Ik hoor je denken, 'super leuk dat jullie Google Partner zijn, maar wat heb ik daar aan?'. Als klant kun je erop vertrouwen dat wij een Adwords-campagne optimaal inrichten en beheren.  Er werken namelijk gekwalificeerde en gecertificeerde mensen aan jouw campagnes. Ook zijn werknemers van een Google Partner bedrijf op de hoogte van de laatste trends en functionaliteiten. Dit is erg belangrijk, want elke maand voegt Google nieuwe functies toe aan Google Adwords.

En dat is nog niet alles. Als Google Partner staan er specialisten van Google paraat om te helpen en ondersteunen waar nodig. Dus de Seefore specialisten werken aan jou campagnes, maar kunnen daarbij rekenen op directe support van Google specialisten.

Google Partner, en nu?

We blijven onze dromen najagen. We willen altijd meer. En er is meer! De volgende stap is Google Premier Partner. Voor deze partners gelden strengere regels op de punten die we hierboven hebben uitgelegd. Het is een hele uitdaging, maar dat maakt het nou juist leuk. Wij gaan ervoor!

Wil jij profiteren van onze Partner status? Wij staan open voor elke samenwerking en helpen graag met het verbeteren of opzetten van Google ads. Bel voor meer informatie naar 085 065 6437 of stuur een email naar ruben@seefore.nl.

Google Partner

Onderwerpen:Inbound Marketing

Niks meer missen?

Schrijf je in voor de Seefore blog updates en ontvang de nieuwste HubSpot updates en ontwikkelingen in je inbox.

Aanmelden blog