Demo
Afspraak
20 augustus 2020

How-to: implementeer code snippets in HubSpot Blog en Website

In dit knowledge base artikel wordt uitgelegd hoe je embedded code of code snippets op een goede manier kan toevoegen aan jouw HubSpot Blog en Website.

Wouter de Graaf

Blog Article | 5 min read
22 juli 2019

HubSpot breidt haar gratis aanbod uit

Goed nieuws voor veel bedrijven. HubSpot heeft zojuist grootst aangekondigd dat het haar gratis pakket uitbreidt. Naast het gratis HubSpot CRM zijn er nu meerdere tools gratis in het CRM beschikbaar zoals e-mailmarketing, het beheer van advertenties en analyses. 

Henry van Olst

Blog Article | 3 min read
12 maart 2021

Personalisatie & HubSpot: Verbeter de ervaring op je website

Heb je ooit een website bezocht, waarbij je verbaasd was over de relevantie van de inhoud? Vast wel. Denk bijvoorbeeld aan buienradar.nl, waarbij je de weersverwachting ziet voor jouw locatie. Of je bent je aan het oriënteren op een nieuwe auto en scrollend door Google Nieuws kom je berichten tegen die precies aansluiten op jouw zoektocht. Bij Zalando wordt er door middel van een aantal quiz-vragen achterhaald welke kledingstijl  bij jou past. Deze informatie wordt vervolgens gebruikt om alleen de kleding te tonen die bij jouw persoonlijke smaak past. Ook voor B2B-marketing heeft personalisatie inmiddels zijn intrede gedaan!

Leonie Oosterhoff

Blog Article | 2 min read