Demo
Afspraak
06 mei 2020

HubSpot lanceert “CMS Hub”

Sinds het begin van HubSpot is het platform continu veranderd en verbeterd. Momenteel laat het HubSpot platform jouw hele bedrijf samenwerken - van marketing, tot sales tot aan customer service. 

Ruben ten Brinke

Blog Article | 4 min read
21 april 2021

Seefore & Bright gaan samen verder 🚀

Het Seefore-avontuur begon in 2016. Als new business specialist in de IT-branche hielp Seefore bedrijven verder in het realiseren van commerciële groei. Sinds 2018 is Seefore officieel HubSpot partner en werken we hand in hand met HubSpot. Mede dankzij het vertrouwen van onze relaties zijn we ondertussen uitgegroeid tot een top-10 HubSpot Partner in Nederland. Maar we gaan door, vandaag staan we aan het begin van een nieuw avontuur… 

Henry van Olst

Blog Article | 1 min read
23 april 2021

Nieuw: Operations Hub - een quick tour

Behoorlijk groot nieuws! HubSpot lanceert een nieuwe "hub" onder de naam Operations Hub. Een pakket van tools die het HubSpot's CRM-platform versterkt met verbeterde integraties, meer tools voor datakwaliteit en meer flexibele automatisering. Deze nieuwe Hub is ontworpen om bedrijven beter te helpen bij het opschonen- en verbeteren van data, om processen efficiënt te houden en om operationele teams in staat te stellen minder tijd te besteden aan terugkerende data-taken. Zo blijft er meer tijd over om te besteden aan de bedrijfsstrategie. 

Ruben ten Brinke

Blog Article | 6 min read