Demo
Afspraak
22 september 2020

Inbound 2020 | Update Sales Hub

Wow! Na meer dan 20 jaar ben ik nog steeds verliefd. In 2001 ontdekte ik CRM. Mijn eerste ervaring was Siebel, daarna in 2002 SAP, later Mircosoft Dymanics. In die tijd werd er veel geschreven over de mislukkingen van CRM projecten en de miljoenen die ermee verloren gingen.

Elisabeth Schmoutziguer

Blog Article | 2 min read
24 november 2020

Automatisch jouw sales leads tracken en daarop rapporteren?

Van sales managers horen wij vaak “hoe zie ik waar de leads van mijn team zich bevinden in het sales proces, zonder dat ik mijn sales reps extra administratief werk opleg?” of “hoe weet ik of mijn team het maximale haalt uit elke kans om een lead om te zetten tot opportunity?”. Om antwoord te krijgen op deze vraag maken wij gebruik van het property lead status.

Ruben ten Brinke

Blog Article | 4 min read
21 april 2021

Seefore & Bright gaan samen verder 🚀

Het Seefore-avontuur begon in 2016. Als new business specialist in de IT-branche hielp Seefore bedrijven verder in het realiseren van commerciële groei. Sinds 2018 is Seefore officieel HubSpot partner en werken we hand in hand met HubSpot. Mede dankzij het vertrouwen van onze relaties zijn we ondertussen uitgegroeid tot een top-10 HubSpot Partner in Nederland. Maar we gaan door, vandaag staan we aan het begin van een nieuw avontuur… 

Henry van Olst

Blog Article | 1 min read