Demo
Afspraak
Menu
Demo
Afspraak

Seefore Nieuws en Blog

Seefore opent deuren nieuw kantoor

Ruben ten Brinke, op 1-jul-2019 11:52:15

Sinds 1 juli heeft Seefore zich gevestigd in een nieuw kantoor te Harderwijk. Deze nieuwe werkomgeving was hard nodig om te kunnen voldoen aan de groei en om verder klaar te zijn voor de toekomst.

Sinds de start van Seefore in 2018 als HubSpot Partner, heeft Seefore zicht gevestigd in Harderwijk. Harderwijk is een centrale plek in Nederland, waardoor klantbezoeken een niet al te zware beslaglegging doen op de agenda van de consultants. 

california evenementen

Groei en DNA
De vraag naar een nieuwe werkomgeving komt voort uit voornamelijk twee redenen; groei en DNA. Seefore breidt uit en mag meer en meer klanten bedienen op het gebied van HubSpot, marketing, sales en service. Super gaaf, maar dat betekent wel dat met een groeiend team de behoefte ontstaat voor een groter kantoor. 

California Harderwijk
kantoor californiaZowel een grotere ruimte als een omgeving wat meer past bij het DNA van Seefore is gevonden in California Harderwijk.  California Creative Industrie voluit, geeft al aan dat hier een centrum van creativiteit aanwezig is. Enkel creative agencies en bedrijven actief in de creative branche zijn hier gevestigd. Dit zorgt voor de ideale mix aan bedrijven wat beter past bij het DNA van Seefore, zorgt voor kruisbestuiving en een bron aan inspiratie.

Schaalbaar
Als er op den duur weer de behoefte ontstaat naar meer ruimte, is dat geen probleem. Alles is zo bedacht dat je relatief eenvoudig kunt opschalen, daar houden we van.

kantoor seefore

Up next...
Afgelopen vrijdag is er verhuisd naar California, om vanaf maandag 1 juli operationeel te kunnen zijn. Het team van Seefore kijkt ernaar uit om vanuit deze nieuwe, gave en inspirerende locatie alles op alles te zetten om bedrijven te helpen op het gebied van strategie, inbound marketing, marketing automation, HubSpot, sales en customer support.

De komende weken zal beetje bij beetje de inrichting verder aandacht krijgen. Houdt de socials van Seefore in de gaten om het eindresultaat te zien. Dat gaat gaaf worden!

Onderwerpen:Nieuws

Niks meer missen?

Schrijf je in voor de Seefore blog updates en ontvang de nieuwste HubSpot updates en ontwikkelingen in je inbox.

Aanmelden blog