Demo
Afspraak

Seefore Nieuws en Blog.

Seefore officeel HubSpot Certified Agency Partner

Henry van Olst, op 15-aug-2018 9:21:00

Een waardevolle stap in zowel strategie als technologie

Harderwijk, 15 augustus 2018. Vandaag kunnen wij het mooie nieuws delen dat Seefore officieel deel uitmaakt van het HubSpot partnernetwerk. HubSpot, een toonaangevend CRM en customer experience platform, werkt hand in hand met Agency Partners om hun klanten te laten groeien door inbound marketing, sales en customer service. HubSpot telt wereldwijd meer dan 37.000 tevreden klanten en wordt in het G2 Crowd Grid® for Marketing Automation beoordeeld als de absolute leider.

Het HubSpot Partner Tier programma is bedoeld om Agency Partners te erkennen die marketingdiensten volgens de hoogste normen hebben uitgevoerd. Wij zijn trots op deze erkenning.

De digitale transformatie vraagt om vernieuwing

Door het internet heeft de inkoper veel meer inzicht in de markt dan voorheen: een "machtsverschuiving" van verkoop naar inkoop. Ruim 60% van het beslissingsproces vindt inmiddels online plaats. De digitale transformatie heeft veel impact en vraagt om vernieuwing van de commerciële aanpak. Voor organisaties des te meer een reden om strategie en technologie beter op elkaar af te stemmen en daarmee grip op het verkoopproces terug te krijgen. 

Samenwerking is de basis voor commerciële groei

Veel technologie bedrijven zijn opzoek naar een structurele aanwas van nieuwe klanten, omzetgroei en hogere klanttevredenheid. Opvallend hierin is dat veel marketing-, verkoop- en supportteams nog niet optimaal met elkaar samenwerken. Vaak beperkt de onderlinge samenwerking zich toch eenmalige campagnes en vindt er geen continue afstemming van koopsignalen plaats. Door de samenwerking met HubSpot kunnen wij daar de juiste invulling aan geven.

Seefore helpt haar klanten op een planmatige wijze met new business strategie, ondersteund door moderne technologie. Daardoor kan de gehele organisatie zich integraal richten op het succes bij prospects en klanten.

Gratis inspiratiesessie

Starten met marketing & sales automation? Maak gebruik van onze gratis inspiratiesessie, en ontdek waar uw commerciële kansen liggen.

Onderwerpen:HubSpotPartner