Demo
Afspraak

HubSpot CMS Hub

Let’s make it personal!

Extra verkoper Of een betere website?

HubSpot CMS

Een HubSpot website die werkt harder dan je beste verkoper. Deze verkoper werkt 24 x 7, wordt nooit ziek en haalt altijd zijn targets. Bovendien valt deze nieuwe verkoper geen klanten lastig door zijn diensten “er doorheen te drukken”. Nee, deze verkoper is vriendelijk, deskundig, behulpzaam én resultaatgericht.

De website werkt volgens de 3 J’s;

  • Hij deelt de juiste informatie;
  • Hij communiceert met de juiste persoon aan de hand van persona’s;
  • Dit gebeurt op het juiste moment.
Door te werken volgens de 3J’s help je de potentiële klant effectief naar de meest logische vervolgstap en verleid je de klant in kleine stapjes.
CMS-Hub

HubSpot CMS Hub

De voordelen het HubSpot CMS

HubSpot CMS is een belangrijke schakel voor jouw inbound marketing filosofie. De website is de motor van jouw marketing machine. De content is de brandstof die je motor laat draaien en het flywheel vult met nieuwe leads.   

Samengevat biedt het HubSpot CMS de volgende voordelen: 

  1. Het CMS is intuïtief en makkelijk inzetbaar door iedere marketeer;
  2. Éen centraal systeem direct gelinkt aan het CRM systeem;
  3. Maakt content persoonlijk, dynamisch en super behulpzaam;  
  4. Experimenteer en krijg daarmee diepgaand inzicht in het bezoekersgedrag (Adaptive testing en A/B testing zijn ideale hulpmiddelen);
  5. Online vindbaarheid is key in HubSpot > ingebouwde SEO en keyword tools;
  6. SaaS oplossingdus geen plug-ins installeren of lange updates draaien;
  7. Jouw data is veilig bij HubSpot in de cloud (GDPR-proof).

Meer weten of zien hoe het werkt? Plan een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak

In vijf stappen naar een nieuwe B2B website

Seefore werkt altijd vanuit jouw doelstelling naar het gewenste resultaat, ook voor het maken van jouw nieuwe website. Wij kennen 5 fases die we doorlopen.

Begrijpen van de behoefte

Nice to meet you!

Behoefte

We starten met een kennismakingsgesprek of een callGraag leren wij onze klanten goed kennen en horen we uit de eerste hand wat de huidige situatie is en wat de ideeën, de doelen en wensen zijn. Dit is het startpunt voor het gezamenlijk bepalen van de stip op de horizon. Samen bouwen we aan de vervolgstappen richting de nieuwe situatie en plannen we de bijbehorende acties.

Website Ontwerp

Time for some creativity!

Ontwerpen

Is er alleen een logo? Of hebben jullie al een volledig uitgewerkt wireframe? Afhankelijk van de situatie en jullie behoefte gaat Seefore of één van haar partners aan de slag met het website ontwerp en het creëren van geweldige content. Het website ontwerp is gebaseerd op jullie business kennis en biedt de basis voor online groei

Website Realisatie

Let's get to work

Agile

Nu het design en de wensen helder zijn, gaan onze technische mensen aan de slag. In een aantal vaste feedback momenten stemmen we  samen af of iedereen nog op 1 lijn ligt. Onze ervaring leert ons dat het ontwikkelen van een nieuwe website een agile proces is en geen rechte lijn. 

Livegang Website

Let's tell the world!

Live

Een mooi moment, de website is goed getest en gaat live. Dit moeten we vieren! Niet te lang want natuurlijk checken we de resultaten en houden rekening met nieuwe inzichten voor kleine aanpassingen. We houden vinger aan de pols om te controleren of jullie inbound filosofie aanslaat bij de bezoekers en het flywheel al goed draait

Blijven Groeien

Together we grow

Groeien

Ook na livegang blijven er volop mogelijkheden voor het inzetten van onze diensten om zo nieuwe doelen of uitdagingen te volbrengen. Jouw online aanwezigheid is nooit klaar, maar evolueert in de loop der tijd. Daarom bieden wij ook speciale mogelijkheden aan om ook na de livegang op regelmatige basis te meten, analyseren en op basis daarvan optimalisaties en verbeteringen door te voeren.

Inbound Marketing

More traffic, better leads

Inbound

Wij benaderen iedere uitdaging met een verkennende mindset. We hebben geen vooraf gedefinieerd antwoord op de vragen, maar we nemen de tijd om jouw organisatie te leren kennen. We verdiepen ons in jouw specifieke behoeften, groeiambities en uitdagingen.

Seefore
Partners

Focus on what you are good at

We werken samen met sterke partners. Zo kunnen wij jou nóg beter helpen met het behalen van de allerbeste resultaten. 

Meer over onze partners

Weten wat Seefore voor jou kan betekenen?

Next steps

Maak dan nu een afspraak en samen ontdekken we hoe we jouw websiteplannen waar kunnen maken. 

Maak een afspraak