Seefore Menu   Menu

Seefore Menu   Menu

Demo
Afspraak
sales 1900x900

HubSpot & MODX

Een krachtige combinatie

Het MODX CMS

MODX is een krachtig Content Management Systeem waarmee designers en developers alle ruimte krijgen om maatwerk te leveren.

Daarnaast wordt alle content vanuit verschillende kanalen eenvoudig vanuit dit CMS beheert en kunnen verschillende platformen met dit CMS integreren. Zo ook HubSpot, die zijn kracht binnen het CMS al bewezen heeft.

Creatieve vrijheid

Een website op maat maken, dat is wat MODX een echte eyecatcher maakt. Niet alleen creatieve vrijheid voor designers en developers, maar ook gemakkelijk pagina’s inrichten met behulp van content blocks.

Content blocks zijn blokken waar een tekst, afbeelding, video of elk ander soort content in weergegeven wordt en als een blokkendoos op elkaar gestapeld kunnen worden om een webpagina in te richten.

Zo kan iedereen binnen no-time de perfecte website, webshop of intranet maken waarmee ze doelen kunnen behalen. Daarnaast zorgt dit CMS met bepaalde handige snufjes ervoor dat jouw online platform veilig, vindbaar en snel is.

Multichannel CMS

De kracht van het MODX CMS ligt ‘m in zijn slimheid. Naast de lichte code, de waardevolle MODX Extra’s en integratie met verschillende platformen, is ook alle data te managen vanuit het CMS. Zo kan je eenvoudig de content vanuit verschillende kanalen beheren op een plek.

Ook meertaligheid is voor dit CMS geen probleem, waardoor het CMS en alle gekoppelde producten eenvoudig in te stellen zijn in meerdere talen.

Ken daarnaast alle gebruikers van het CMS verschillende rollen en rechten toe en je bent er zeker van dat het CMS en jouw online product blijft presteren.

Leads en brochures

In het MODX CMS laat jij leads gemakkelijker converteren dan ooit met behulp van de Brochure Generator Tool. In een handomdraai tover jij jouw website content om in een printklare brochures die vervolgens met HubSpot formulieren weer gemakkelijk gedownload kunnen worden.

Ook het toevoegen van HubSpot’s pop-up forms en conversie triggers aan jouw website is voor MODX geen probleem. Zo heb jij in no-time meer informatie over jouw leads en kun je ze gerichte en gepersonaliseerde content bieden.

HubSpot en MODX

Doordat HubSpot volledig integreert met MODX kunnen deze twee tools onbelemmerd met elkaar samenwerken. Zo komt alle data van jouw leads en klanten op een platform samen, maar zijn ook al jouw kanalen vanuit een plek te beheren. Zonder het overzicht te verliezen.

Dat is hoe HubSpot en MODX, van strategie tot online platform, perfect op elkaar aansluiten.

Benieuwd naar wat HubSpot of MODX voor jou kunnen betekenen? Of wil je al aan de slag met Hubspot of MODX? Aarzel niet en plan vrijblijvend een afspraak in. 

Plan afspraak